вече попитах но по това което ми обясниха нищо не стана.та не мога да си сверя часът на часовника вече 1 година и нещо.дайте малко помощ за отварянето му.мисля че има нещо разпоено по него и затова.не ми се пипа на посоки щото по тях има разни щракалки дето ако се счупят после ще хълтави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
за часовника на 146 т.спарк
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениешо се занимаваш,вземи си един втора ръка работещ
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениевече попитах но по това което ми обясниха нищо не стана.та не мога да си сверя часът на часовника вече 1 година и нещо.дайте малко помощ за отварянето му.мисля че има нещо разпоено по него и затова.не ми се пипа на посоки щото по тях има разни щракалки дето ако се счупят после ще хълтави.
galinves71
Мисълта ми е, че.. с пръст и аз не мога. Те едно че са много ситни бутончетата ами второ.. и на дълбоко вървят. Виж с нещо тънко, като химикал или кибритена клечка... никъв проблем, реагира си сверката. Абе хубавия натиск му е майкатаALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщениеИзчакваш да стане 23:59 махаш клемата на акумулатора и в 0:00 я слагаш! (най-тъпия вариянт,но най-евтиния)
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеgalinves71
Мисълта ми е, че.. с пръст и аз не мога. Те едно че са много ситни бутончетата ами второ.. и на дълбоко вървят. Виж с нещо тънко, като химикал или кибритена клечка... никъв проблем, реагира си сверката. Абе хубавия натиск му е майката
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеедното се натиска без проблем но другото като го натисна изобщо не реагират числата,мисля че има откачена спойка от него.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеТо спойка няма как да се откачи, вътре е с гумени бутончета като на дистанционно. Пробвай да го отвориш и почистиш, ама внимателно че после може и да не стане на часовник.
Comment
-
ето има цяла тема със снимки и видео даже и е малко по-надолу
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25364
а дали ще се справиш сам и ще го ремонтираш без проблем е съвсем друг въпрос.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеС кое табло си, новото или старото?
Comment
Comment